Alla inlägg den 11 maj 2014

Av Erica - 11 maj 2014 20:36

Det är många som inte har en aning om vad fas 3 eller sysselsättningsfasen är för något. Det är likaså många som frågar mig om det är lika hemskt som det ryktas om. Och mitt svar på det är ja, för det är hemsk och vidrigt...vi är som livegna slavar som är till salu för betalning för den som vill ha utnyttja och roffa åt sig. Jag har haft tur till stor del de här två åren  som kan bli så oändligt många fler om inte det blir regingsskifte i höst. Platserna jag varit på har varit humana även om girigheten skymtat som en demon i bakgrunden. (men jag har hört monsterversioner om andra platser)

En del tycker man ska skylla sig själv om man fastnar i fas 3 men det är helt fel, ofta är det människor som haft det svårt i livet av en eller annan anlednig. Som har jobbat och slitit som galningar för att bränna ut sig kroppsligt eller själsligt. Jag själv halkade in där som på ett bananskal efter mina studier misslyckats och blev tvungna att brytas efter en rad tragiska händelser som föll som dominobrickor efter varandra.

Ändå har den finaste av händelser skett på bussen på vägen till en av mina platser då jag träffade min man och en av de jobbigaste då jag fick astma efter en olyckhändelse (eller medvetet sabotage) på en annan av mina platser.

Men mitt svar är ändå att ja, fas 3 är lika illa som sitt rykte säger.

Ha en finkväll :)

Ovido - Quiz & Flashcards