Alla inlägg under januari 2012

Av Erica - 20 januari 2012 19:18

Jag har en hemlig plan att flytta till Danmark om alliansen vinner även nästa val, för då vill jag inte bo här i Sverige mer och se 1800-talet fortsätta komma tillbaka. Just nu ser det faktiskt ut som jag måste börja lära mig danska faktiskt för  det verkar lite ruttet för tilfället med både media och en hel del politker. Synd när man kan jobba för ett Sverige som är bra för alla och så hålla på så där hela tiden.

Hade inte tänkt skriva om politik här men idag känns det som jag bara måste, hur i jössenamn kan man få idén att mobba en partiledare och varför hakar även politker i det egna partiet på och mobbar? Varifrån idén kommer det förstår man ju direkt, men hur ska barn och ungdomar kunna känna något krav på sig att bete sig på ett bra sätt mot varandra när vuxna betalda politker sysslar med vuxenmobbning på arbetstid.

Så jag får nog börja lära mig danska ändå.........

Av Erica - 20 januari 2012 00:33

Har haft många tankar och funderingar under dagen hur jag vill att mitt liv ska se ut i fortsättnnigen, nu när jag snart fyller år igen kan det ju kännas som jag ska bli lite klokare och så.....önsketänkande kanske...nu ska jag kolla i ikeakatalogen en stiúnd innan ögonen slocknar för dagen...

natti natti

Av Erica - 18 januari 2012 22:03

Känner mig trött, rikitgt trött, det har varit en lång dag. Har varit på språng i stort sett hela dagen och nu känns det som jag bara vill sova. Vilket jag ska göra så fort jag blir klar med dagens uppgifter.

Kram och Godnatt

Av Erica - 17 januari 2012 21:07

Nu har jag fått en idé, den är så hemlig att jag inte ens vill skriva den här, men jag har helt klart fått myror i skallen nu. Vi får se hur det blir, men händer det så händer det snart..........nu ska jag testa om the secret verkligen fungerar...på allvar alltså!

Kram

Av Erica - 16 januari 2012 22:41

Har varit en bra dag idag för det gick bra på sjukhuset, foten mår bättre, hittade lite billiga grejer att köpa, fick en blommig fin vaxduk av mamma, var trevlig stämning i skolan och fick Kennedy-dvdn jag väntade på och ja en massa bra saker till som hände idag. Så idag känner mig full av glädje igen.

Men nu ska jag sova för imorgon väntar en minst lika bra dag!

God Natt!

Av Erica - 15 januari 2012 17:34

Just när jag trodde att allt skulle bli bra så händer det igen, jag ramlar och gör illa foten. Jag hade hoppats att den tiden var över efter all tid jag ägnat åt sjukgymnastik. Men icke då för igår tapade jag balansen på en ojämnhet på vägen och föll ner för en lite backe. Och skadade fot, knä och slog i bakhuvudet. Det blev ju inte hjärnskaking som tur var även om jag fick yrsel och mådde illa.

Inget kul att tänka på nu när jag bestämt mig för att tänka positivt! Precis nu när jag skrev detta inlägg ringde en kompis och bjöd mig på kaffe på tisdag, så då blev jag ju på bättre humör .

Imorgon kommer det bli nästan hela dagen i Skövde och då ska jag kolla efter garn till en fina mössa och söta vantar som jag såg beskrivning på i en tidning häromdagen.

Kram

Av Erica - 13 januari 2012 20:36

Ingen otursdag idag för idag var första gången på mycket mycket länge som jag kände mig riktigt lycklig. En bubblande härlig lycka som bara fanns där helt plötsligt när jag satt i skolan. Solen sken in så vackert och det kändes som alla bekymmer var borta. Vet inte var känslan kom ifrån, kanske för jag klippt av allt slitet hår, vem vet, men sån harmoni i själen har jag inte känt sen hösten 1996, knepigt......

Lyckokramar från Erica  

Av Erica - 12 januari 2012 17:53

Hejsan idag var det då dags för andra försöket på några dagar för att få en ny fint klippt frisyr och hör och häpna det gick bra! Jag blev vänligt bemött, ingen var stressad och håret blev klippt noga och fint !!!!!

Nu hoppas jag och min plånbok att det får dröja ett tag tills nästa gång det är dags för klippning.

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards